Text Size

Bij Duikcentrum Purmerend kun je een diversiteit van duiklessen volgen. De duiksport is toegankelijk, spannend en bovenal natuurlijk heel leuk. Als duiker zie je een compleet nieuwe wereld waar je voor even deel van uitmaakt. Veel duikers ervaren dan ook een gevoel van ontspanning dankzij de ruimte en stilte om je heen. Dit maakt de duiksport dan ook een erg populair fenomeen. Daarnaast is duiken natuurlijk ook gewoon heel leuk, vooral wanneer je een echte waterrat bent!

Maak kennis met de duiksportDuiklessen voor iedereen

 

Bij Duikcentrum Purmerend hebben we een zeer breed aanbod van duiklessen. Zo kan iedereen bij ons een geschikte opleiding volgen. Heb je nog amper ervaring met duiken? Dan raden wij aan om allereerst te beginnen met een introductieduik. Je leert dan in korte tijd veel over de belangrijkste facetten van het duiken. Ook wordt er een kleine uitleg gegeven over de duikmaterialen. Vervolgens ga je, onder begeleiding van een ervaren instructeur, een duik maken!


Daarna kun je natuurlijk kiezen voor diverse (SSI) basis opleidingen. Een absolute aanrader is de cursus ‘’Open Water Diver’’. Tijdens de lessen van dit programma leer je een aantal noodzakelijke vaardigheden om veilig te duiken en niet geheel onbelangrijk: om je zelfverzekerd in het water te voelen. Dit certificaat wordt internationaal erkend, wat betekent dat je ook in het buitenland met andere duikers mee kunt. Meer informatie over deze opleiding vind je hier.


Ben je enthousiast over één of meerdere van onze duiklessen? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken, of schrijf je direct in. Ons telefoonnummer is 0299-475236. Wij staan je graag te woord!