Text Size

Loop je al een tijdje met het idee om te leren duiken? Maak dan kennis met onze duikschool in Purmerend. Wij bieden een breed scala van opleidingen aan, waardoor er altijd wel een passende optie voor je is! Neem dus zeker eens een kijkje op de rest van de website om een impressie te krijgen van ons duikcentrum!

Maak kennis met de duiksport Duikschool in Purmerend

 

Wil jij of iemand die je kent graag leren duiken? Of wil je eerst vrijblijvend kennismaken met de duiksport? Dan bieden wij deze mogelijkheid bij onze duikschool! Zo kun je een introductieduik bij ons boeken. Deze bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte waarbij je kennis maakt met een aantal belangrijke facetten van de duiksport. Deze introductie is geschikt voor maximaal drie personen. Wil je graag met een grote groep komen? Ook dat is geen probleem, kies dan voor de groepsintroductie. Neem voor meer informatie over een kennismaking vrijblijvend contact met ons op.

SSI specialty’s

Ben je al bekend met de duiksport? Dan kun je ook kiezen voor SSI specialty’s. Dit zijn een aantal cursussen die je als vervolgopleiding kunt kiezen. Je kunt deze eventueel ook combineren. Dit is niet alleen erg leuk om te volgen, maar ook leerzaam! Een aantal specialties die wij aanbieden, zijn:

 

  • Diep duiken

  • Onderwater fotografie

  • Stress & rescue

  • Wrak duiken

  • En nog veel meer


Wil je meer informatie over onze duikschool? Of wil je je direct inschrijven voor één van onze cursussen? Bel ons dan direct op 0299-475236 of laat je gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met je op.