Text Size

Winter openingstijden

LET OP !!!

Winter-openingstijden !!

Maandag zijn wij gesloten
Dinsdag van: 13.00 - 18.00 uur
Woensdag van: 13.00 - 19.00 uur
Donderdag van: 13.00 - 19.00 uur
Vrijdag van: 13.00 - 19.00 uur
Zaterdag van: 10.00 - 16.00 uur
Zondags zijn wij gesloten

Dit geld voor de maanden: November – December – Januari en Februari .

Wil je een afspraak maken! dat kan, bel dan het volgende nummer 06-22061582.

Snorkel les voor jong en oud

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om snorkel les te volgen? Misschien is ons Duikcentrum in Purmerend dan wel iets voor jou! Met ons enorme aanbod van cursussen en opleidingen is er ongetwijfeld iets te vinden dat bij jou past. Neem dus zeker even een kijkje op onze website.

Ga op avontuur!

De duiksport staat bekend als een avontuurlijke maar tegelijkertijd ontspannende sport. Dit is natuurlijk een unieke combinatie en daardoor is de duiksport mateloos populair onder alle leeftijden. Bij Duikcentrum Purmerend kun je ook al vanaf 10 jaar snorkel les volgen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jij je op je gemak voelt in het water. Onze lessen zijn leuk, leerzaam en bovenal veilig. Wij geven les volgens het SSI systeem. Dit betekent dat de lessen bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Er is altijd een ervaren instructeur in de buurt en ook is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Zo haal jij het maximale plezier uit jouw cursus!

Loop eens bij ons binnen

Ook voor de nodige snorkeluitrusting kun je bij ons terecht. Deze kun je huren of kopen in onze duikwinkel. Loop eens bij ons binnen en ontdek de vele mogelijkheden op snorkel- en duikgebied! Wij staan jou graag te woord en kunnen je alles vertellen over onze snorkel les. Heb je nog vragen? Of wil je je direct inschrijven voor snorkel les? Bel ons dan direct op 0299-475236 of laat je gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.