top of page

SSI Basis opleidingen

SSI Try scuba diving

Duiken is gemakkelijker dan je wellicht denkt! Wees klaar voor een nieuwe uitdaging en duik in een nieuwe wereld!

TRY SCUBA DIVING is het programma om je duikcarrière mee te beginnen. Een goed getrainde SSI instructeur leert je de juiste kennis en de gepaste vaardigheden om voor het eerst een veilige kijk in de onderwaterwereld te nemen. Na het afronden van het programma wordt samen met de SSI instructeur een onvergetelijke duik gemaakt.
 

Het is zeer gemakkelijk om een onafhankelijk duiker te worden aangezien SSI een van de grootste duikverenigingen is met ruim 2000 facilities in meer dan 90 landen – en dat al meer dan 35 jaar. Neem contact op met de plaatselijke SSI facility of op de vakantiebestemming en begin met je avontuur... Na het afronden van het programma TRY SCUBA DIVING ontvang je het TRY SCUBA brevet - SSI en je instructeur feliciteren je met deze prestatie. Vraag je instructeur om je officieel te registreren in het "ODiN" systeem en de volgende keer dat je online bent, maak je kennis met de wereld van SSI en kun je actief meedoen met je eigen login onder " mijnSSI".


Je hebt nu een eerste indruk van je nieuwe recreatiesport " duiken". Wij hopen dat je samen met je instructeur veel pezier hebt beleeft zwevend door het oneindige blauwe water. Nu is het tijd om aan je eigen duikcarrière te denken en aan de volgende stappen. Het is erg gemakkelijk om een serieuze en onafhankelijke duiker te worden. Neem contact op met je plaatselijke SSI facility om door te stromen naar het volgende opleidingsniveau: SSI SCUBA DIVER of SSI OPEN WATER DIVER.

Dive Spot

SSI Open water diver

“Ik keek in het water met hetzelfde gevoel dat ik bij al mijn duiken heb gehad, alsof ik een indringer was. Een klein ravijn bedekt met donkergroen wier, zwarte zeeëgels en kleine witte algenbloei opende zich onder mij. Kleine vissen die in het zeegras graasden. De zandbodem liep schuin af en verdween in een heldere, blauwe oneindigheid. De zon was zo fel dat ik mijn ogen half moest dichtknijpen. Mijn armen hingen langs mijn lichaam, ik kickte traag met mijn vinnen en gleed, terwijl ik de bodem onder mij zag passeren, steeds sneller naar beneden.  Ik stopte met kicken en gebruikte mijn vaart  om door het schitterende blauwe water te zweven.”Welkom bij je nieuwe avontuur! Ontdek exotische locaties, verbazingwekkende kleuren en schoonheid... dit zijn maar enkele dingen die je zult ervaren in de spectaculaire onderwaterwereld. Welkom bij je nieuwe avontuur, de diepzee. Gefeliciteerd - Scubaduiken is een fantastische sport voor iedereen! Je kan je verheugen op vele gedenkwaardige duikavonturen in de jaren die komen. Wij willen je vertellen dat we enorm blij zijn met je potentiële keuze voor de opleidingsfacility van SSI, die de opleidingsmiddelen en-normen van Scuba Schools International biedt — de beste die de scuba-industrie te bieden heeft. Jij kan een belangrijk nieuw lid worden van de wereldwijde SSI organisatie, en wij willen alles doen wat we kunnen om je net zo veel van duiken te leren houden als wij. Het Open Water Diver brevet

Jouw ticket tot de onderwaterwereld - het OPEN WATER DIVER brevet. Je SSI handboek, DVD en opleidingssessies in het water leren je alles wat je moet weten om te beginnen met het avontuur op een plezierige en correcte manier. Het studieboek bevat vragen aan het einde van elk onderdeel om je te helpen de nieuwe kennis vast te houden en om te testen wat je hebt onthouden. Tijdens de lessen van het SSI Open Water Diver programma leer je alle noodzakelijke vaardigheden en veilige duikprocedures om je als duiker comfortabel en zelfverzekerd te voelen.
SSI Open Water Diver certificeringscards worden overal ter wereld erkend. Hiermee mag je duiken met andere gebrevetteerde duikers en je kan ermee uitrusting kopen/huren en je fles laten vullen waar je ook gaat duiken.

De filosofie van SSI.Een betrouwbare duikbuddy is zeer belangrijk. Daarom kiezen steeds meer duikers voor SSI. SSI is een van de grootste opleidingsorganisaties ter wereld. Al meer dan 30 jaar staat de naam SSI voor veilige en moderne opleidingen met een ingebouwde plezierfactor.
Een SSI opleiding wordt alleen aangeboden door SSI facilities en resorts die de competentie en ervaring bieden die je verdient. Omdat kwaliteit en zorg belangrijk is, is leren duiken met SSI echt de beste manier om te leren duiken.

Scuba Skills Update

Krijg het gevoel terug van volledig vertrouwen na een langere periode zonder duiken door verversen van de geleerde vaardigheden uit uw Open Water Diver-cursus.

Kennis. Uw Scuba Skills Update Dive Professional zal de kennis die je in de Open Water Diver cursus geleerd hebt, maar ook nieuw materiaal met je doornemen. Dit betreft duikplanning, tabellen en de duikuitvoering, om je zo veilig te houden tijdens toekomstige duikactiviteiten.

Vaardigheden. In de Scuba Skills Update krijg je de gelegenheid om de scuba-vaardigheden die je geleerd in je Open Water Diver cursus, en technieken die veranderd zijn te oefenen. Je krijgt de gelegenheid om je geheugen en motorische coördinatie te vernieuwen, alsook zelf-hulp-vaardigheden te oefenen - alles onder begeleiding van een duikprofessional.

Materiaal. De Scuba Skills Update is een geweldige kans om opnieuw de ins en outs van de huidige apparatuur, of nieuwe apparatuur te leren onder begeleiding van een duikprofessional.

Met dit soort voorbereiding zult u meer ontspannen duiken.

Iets voor jou? Neem contact op:

Bedankt voor de inzending!

bottom of page